Kuljettajaopetusta voidaan antaa autokouluopetuksen sijaan opetusluvalla, mutta myös opetuslupaoppilaiden tulee suorittaa EAS kurssi autokoulussa. Lahden Seudun Autokoululla on opetuslupaoppilaille tarjolla kattavia opetus- ja materiaalipaketteja.

  • EAS kurssi: Opetus on tarkoitettu ensimmäistä ajokorttia suorittaville oppilaille. Kurssi on suoritettava ennen ajo-opetuksen aloittamista. Todistus EAS kurssista on oltava mukana jokaisella ajotunnilla. EAS kurssia ei tarvitse suorittaa, jos oppilaalla on jo jokin aikaisempi ajokortti., Lahti). Ota yhteyttä autokoulun toimistoon. EAS-tunnit suoritetaan nettiopetuksena!
  • Riskikoulutus suoritetaan ennen ajokoetta. Lahden Seudun Autokoulun kurssi koostuu neljästä teoriatunnista, neljästä ajotunnista mukaan lukien liukkaankelin ajoradan ajotunnista ja pimeänajon oppitunnista. Teoriatunteja nettiopetuksena useita kertoja viikossa. Ajotunteja ja pimeänajon oppitunteja on varattavissa joustavasti joka arkipäivälle. Liukkaan kelin ajotunteja yleensä järjestetään tiistaisin ja torstaisin. Ilmoittaudu riskikoulutuksen kurssille tästä tai ota yhteyttä autokoulun toimistoon. TOIMISTOMME ON AVOINNA KESÄLLÄ VAIHTELEVASTI. Tarkemmat ajat Googlessa.
  • Meillä saat ajaa riskikoulutuksen oikealla autolla liikenneopettajan kanssa. Ainoastaan pimeäopetus ympäri vuoden simulaattorilla.
  • Kaikille opetuslupaoppilaille suositellaan ostettavaksi Lahden Seudun Autokoulun oppimateriaalipaketti. Paketti sisältää sähköisen oppikirjan, sähköisen oppimisympäristön teoriakokeen harjoittelua varten ja alennuskupongin lupahakemukseen tarvittavia valokuvia varten.

HINNASTO

B-OPETUS­LUPA­OPPILAAT
EAS + Riskikoulutus
(Ei aiempaa ajokorttia)

– 4 EAS-teoriatuntia luokassa tai netissä
– 4 RTK-teoriatuntia netissä
– 3 RTK-ajotuntia oikealla autolla
– 1 Pimeäopetus simulaattorilla
– Oppimateriaalipaketti TARJOUS! (Norm. 30€)*

Lisäksi:
– Ratamaksu 65€

YHT 485€

420€

B-OPETUS­LUPA­OPPILAAT
Riskikoulutus
(Aiempi ajokortti pohjalla)

– Vapaaehtoinen infotunti (ke klo. 16.15) SUOSITUS!
– 4 RTK-teoriatuntia netissä
– 3 RTK-ajotuntia oikealla autolla
– 1 Pimeäopetus simulaattorilla
– Oppimateriaalipaketti TARJOUS! (Norm. 30€)*

Lisäksi:
– Ratamaksu 65€

YHT 415€

340€

LISÄ­AJOTUNNIT OPETUSLUPALAISELLE

Suosittu lisäajotunti liikenneopettajan kanssa esim.
– ns. eka ajotunti ja liikenteeseen lähtö
– Mäkilähtö ja taskuparkkeeraus
– Lahden vaikeimmat risteykset
– Kenraaliharjoitus ajokokeeseen
70€

*OPPIMATERIAALIPAKETTI

– sähköinen oppikirja, sähköinen oppimisympäristö, valokuvaetu
30€