Kuljettajaopetusta voidaan antaa autokouluopetuksen sijaan opetusluvalla, mutta myös opetuslupaoppilaiden tulee suorittaa EAS kurssi autokoulussa. Lahden Seudun Autokoululla on opetuslupaoppilaille tarjolla kattavia opetus- ja materiaalipaketteja.

  • EAS kurssi: Opetus on tarkoitettu ensimmäistä ajokorttia suorittaville oppilaille. Kurssi on suoritettava ennen ajo-opetuksen aloittamista. Todistus EAS kurssista on oltava mukana jokaisella ajotunnilla. EAS kurssia ei tarvitse suorittaa, jos oppilaalla on jo jokin aikaisempi ajokortti. Suosittelemme kuitenkin infotuntia oppilaille, joilla on aiempi ajokortti. Lahden Seudun Autokoulun EAS kurssit alkavat keskiviikkoisin klo 16:15 (Koulun osoite: Rautatienkatu 28, Lahti). Ilmoittaudu EAS kurssille tästä tai ota yhteyttä autokoulun toimistoon.
  • Riskikoulutus suoritetaan ennen ajokoetta. Lahden Seudun Autokoulun kurssi koostuu neljästä oppitunnista, neljästä ajotunnista mukaan lukien liukkaan kelin ajoradan ajotunnista ja pimeänajon oppitunnista. Teoriatunteja järjestetään joka toinen viikko. Ajotunteja ja pimeänajon oppitunteja on varattavissa joustavasti joka arkipäivälle. Liukkaan kelin ajotunteja järjestetään tiistaisin ja torstaisin. Ilmoittaudu riskikoulutuksen kurssille tästä tai ota yhteyttä autokoulun toimistoon. Meillä saat ajaa riskikoulutuksen oikealla autolla liikenneopettajan kanssa. Ainoastaan pimeäopetus ympäri vuoden simulaattorilla.
  • Kaikille opetuslupaoppilaille suositellaan ostettavaksi Lahden Seudun Autukoulun oppimateriaalipakettia. Paketti sisältää sähköisen oppikirjan, sähköisen oppimisympäristön teoriakokeen harjoittelua varten ja alennuskupongin lupahakemukseen tarvittavia valokuvia varten.

HINNASTO

B-OPETUS­LUPA­OPPILAAT
EAS + Riskikoulutus
(Ei aiempaa ajokorttia)

– 4 EAS-teoriatuntia
– 4 RTK-teoriatuntia
– 3 RTK-ajotuntia oikealla autolla
– 1 Pimeäopetus simulaattorilla

Lisäksi:
– Ratamaksu 55€

YHT 475€
420€

B-OPETUS­LUPA­OPPILAAT
Riskikoulutus
(Aiempi ajokortti pohjalla)

– Vapaaehtoinen infotunti (ke klo. 16.15)
SUOSITUS!
– 4 RTK-teoriatuntia
– 3 RTK-ajotuntia oikealla autolla
– 1 Pimeäopetus simulaattorilla

Lisäksi:
– Ratamaksu 55€

YHT 395€
340€

LISÄ­AJOTUNNIT

Lisäajotunti liikenneopettajan kanssa esim.

– Mäkilähtö ja taskuparkkeeraus
– Lahden vaikeimmat risteykset
– Kenraaliharjoitus ajokokeeseen
70€

OPPIMATERIAALIPAKETTI

– sähköinen oppikirja, sähköinen oppimisympäristö, valokuvaetu
30€